Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ورلداُمتر نوشت: بنابر تازه‌ترین آمارها، شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان به ۳۳ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۹۵۰ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و دو هزار و ۴۵۲ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است. ۲۴ میلیون و ۶۳۹ هزار و ۶۴ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا با بیش از ۷.۳ میلیون مبتلا و همچنین نزدیک به ۲۱۰ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب ۴ کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه ۷ مهر) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هفت میلیون و ۳۲۱ هزار و ۳۴۳ مبتلا، ۲۰۹ هزار و ۴۵۳ قربانی

۲. هند شش میلیون و ۷۴ هزار و ۷۰۲ مبتلا، ۹۵ هزار و ۵۷۴ قربانی

۳. برزیل چهار میلیون و ۷۳۲ هزار و ۳۰۹ مبتلا، ۱۴۱ هزار و ۷۷۶ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۱۵۱ هزار و ۴۳۸ مبتلا، ۲۰ هزار و ۳۲۴ قربانی

۵. کلمبیا ۸۱۳ هزار و ۵۶ مبتلا، ۲۵ هزار و ۴۸۸ قربانی

۶. پرو ۸۰۵ هزار و ۳۰۲ مبتلا، ۳۲ هزار و ۲۶۲ قربانی

۷. اسپانیا ۷۳۵ هزار و ۱۹۸ مبتلا، ۳۱ هزار و ۲۳۲ قربانی

۸. مکزیک ۷۳۰ هزار و ۳۱۷ مبتلا، ۷۶ هزار و ۴۳۰ قربانی

۹. آرژانتین ۷۱۱ هزار و ۳۲۵ مبتلا، ۱۵ هزار و ۷۴۹ قربانی

۱۰. آفریقای جنوبی ۶۷۰ هزار و ۷۶۶ مبتلا، ۱۶ هزار و ۳۹۸ قربانی

پس از آن کشورهای فرانسه با ۵۳۸ هزار و ۵۶۹ مبتلا، شیلی با ۴۵۷ هزار و ۹۰۱ مبتلا، ایران با ۴۴۶ هزار و ۴۸۸ مبتلا، انگلیس با ۴۳۴ هزار و ۹۶۹ مبتلا، بنگلادش با ۳۵۹ هزار و ۱۴۸ مبتلا، عراق با ۳۴۹ هزار و ۴۵۰ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۳۳ هزار و ۱۹۳ مبتلا، ترکیه با ۳۱۴ هزار و ۴۳۳ مبتلا، پاکستان با ۳۱۰ هزار و ۸۴۱ مبتلا، ایتالیا با ۳۰۹ هزار و ۸۷۰ مبتلا، فیلیپین با ۳۰۴ هزار و ۲۲۶ مبتلا، آلمان با ۲۸۶ هزار و ۳۳۸ مبتلا، اندونزی با ۲۷۵ هزار و ۲۱۳ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۲۳۱ هزار و ۲۶ مبتلا، اوکراین با ۱۹۸ هزار و ۶۳۴ مبتلا، کانادا با ۱۵۳ هزار و ۱۲۵ مبتلا، اکوادور با ۱۳۴ هزار و ۷۴۷ مبتلا، بولیوی با ۱۳۳ هزار و ۹۰۱ مبتلا، قطر با ۱۲۵ هزار و ۸۴ مبتلا، رومانی ۱۲۲ هزار و ۶۷۳ مبتلا، مراکش با ۱۱۷ هزار و ۶۸۵ مبتلا، بلژیک با ۱۱۴ هزار و ۱۷۹ مبتلا، هلند با ۱۱۱ هزار و ۶۲۶ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۱۱ هزار و ۳۸۶ مبتلا، پاناما با ۱۱۰ هزار و ۵۵۵ مبتلا، ، قزاقستان با ۱۰۷ هزار و ۷۷۵ مبتلا، کویت با ۱۰۳ هزار و ۵۴۴ مبتلا و مصر با ۱۰۲ هزار و ۸۴۰ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

کد خبر 552853 برچسب‌ها كرونا در ايران حوادث جهان آمار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران حوادث جهان آمار کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۸۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.   به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»   به نقل از خبرگزاری تاس، در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»   وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»   ۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشورها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.   ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استانداردهای دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است / طرح‌ شیطانی منزوی کردن ایران تاکنون به نتیجه نرسیده و بعد از این هم به نتیجه نمی‌رسد
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد